Kelly Breugelmans

“Vlaming van geboorte, Nielenaar uit Liefde”

Gehuwd met Sels Davy en super trotse moeder van 3 kinderen, 2 flinke dochters Bailey en Nalani en een geweldig zoontje Jaymie. Geboren in een Vlaams nest in 1988 in Antwerpen en opgegroeid in Hoboken en Kontich.

Niel heb ik ontdekt in het voorjaar van 2009, tijdens de zoektocht, met mijn echtgenoot, naar een geschikte woning. Ondertussen dan ook woonachtig te Niel sinds 2010 en meer dan trots op onze “Parel aan de Rupel” Een bruisende gemeente, waar altijd wel iets te doen is en ik onbezorgd met mijn gezin kan genieten.

 

“Luisteren naar de Nielenaar en helpen waar kan”

Ik beschouw het als een verrijking voor mezelf om naar mensen te luisteren en met hen een babbeltje te slaan. Analyseren wat er gezegd wordt. Als er een probleem is, samen op een constructieve manier op zoek gaan naar oplossingen. Ik ben dan ook vooral een bemiddelaar, een brugfiguur, iemand die overlegt om tot haalbare compromissen te komen.

Toen ik in 2012, koos voor een politiek engagement, was N-VA een logische keuze. Mijn Vlaamse ziel, gecombineerd met mijn karakter, boden geen andere optie. 

N-VA is dan ook een partij die met de twee voeten op de grond staat. Op een realistische en evenwichtige manier trachten oplossingen te zoeken voor maatschappelijke problemen. Een partij die niet alleen luistert maar ook handelt.

 

“Idealisme is mijn motor, een nog beter Niel mijn doel!”

Door mijn opleiding en werk als zelfstandig kinderverzorgster is het logisch dat ik, alles wat met kinderen te maken heeft, hoog in het vaandel draag. Voldoende kinderopvang, voldoende sport en spel mogelijkheden maar ook een veilige en groene omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen ontdekken en leren, is voor mij top prioriteit. Kinderen zijn tenslotte onze toekomst.

Ook de zorg staat hoog op mijn lijstje. Daarbij zal ik ook altijd proberen aandacht te hebben voor de meest kwetsbaren onder ons. Vroeg of laat komen we er allemaal mee in aanraking en dan wil je toch zeker zijn dat je kan rekenen op integrale zorg op maat! Onze ouderen hebben steeds voor ons gezorgd, nu is het echt tijd om voor hen te zorgen.

In mijn vrije tijd doe ikzelf niets liever dan gaan wandelen in de natuur. Een propere groene gemeente is voor iedereen leuk. Plaatsen waar mens en dier tot rust kunnen komen zijn dan ook essentieel. Laten we er samen dan ook zorg voor dragen. Hierin wil ikzelf zeker ook mijn steentje bijdragen.

Tot slot wil ik met mijn engagement er onder meer ook voor helpen zorgen dat het begrip 'eco-realisme' een feit wordt in de maatschappij. Ik ben nogal pragmatisch en zoek graag mee naar duurzame en economisch haalbare oplossingen. Vaak is het voldoende om je gezond verstand te volgen om een probleem op te lossen!