Bestuurslid in de kijker

Op 28 februari 2018

Jozefa, het oudste vrouwelijk lid van onze afdeling, is geboren in Niel in 1954, en woont tot op heden nog in onze gemeente. Ze is gehuwd met Marcel Barbier en is een fiere moeder van twee kin- deren: zoon Danny en dochter Daniëlla. Ook mag je haar al een trotse grootmoeder noemen van drie prachtige kleinkinderen.

Deze dame heeft in haar leven zeker niet stilgezeten. Ze heeft 42 jaar bij Umicore gewerkt, waarvan 21 jaar in Hoboken en 21 jaar in Brussel. Ondertussen is Jozefa vijf jaar op brugpensioen, maar ze weet haar dagen goed te vullen. Je zal haar dan ook geregeld ergens in Niel tegen het lijf lopen.

In het weekend gaat ze supporteren voor haar kleinkinderen. Twee van hen spelen hockey en de andere danst en is cheerleader. Ook voor haar echtgenoot gaat ze regelmatig supporteren. Die speelt al jaren topbiljart in Niel. Buiten haar drukke leven als moeder, grootmoeder en echtgenote heeft Jozefa ook nog de tijd gevonden om zich aan te sluiten bij onze afdeling. Ze heeft de laatste jaren de positieve evolutie van Niel opgemerkt en is daardoor bij ons terechtgekomen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is