Startevent - gespreksavond een succes!

Op 11 december 2011

Vrijdagavond 9 december vierden we onze opstart met een gespreksavond in zaal De Vak te Niel. De avond ging van start met een promotiefilm van N-VA Niel gemaakt door onze ondervoorzitter Geert Legein. Vervolgens stelde een glunderende voorzitter Patrick Truyts de bestuursploeg voor. Hij bedankte daarbij de vele aanwezigen (een honderdtal) voor de massale opkomst maar dankte ook de bestuursleden voor de goede samenwerking, de team-spirit en voor het feit dat we al bergen werk verzet hebben.

Dan was het aan Eddy Soetewey, communicatieverantwoordelijke, om minister Muyters
(Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport) te interviewen. De minister lichtte hierbij het regeerakkoord en de impact ervan voor Vlaanderen toe alsook het beleid en de realisaties van de Vlaamse regering. De Vlaamse begroting kreeg hierbij extra aandacht. Daarna keek de minister al vooruit naar de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen van 2012 en de visie van N-VA daaromtrent.

Na de pauze was het aan de aanwezigen om vragen te stellen aan de minister. Hieruit bleek dat de Nielenaar veel vragen en bedenkingen heeft bij het huidige beleid zowel federaal als lokaal omtrent financiën, veiligheid en het communautaire luik van het regeerakkoord.

We kunnen tevreden terugblikken op deze gespreksavond. Als zoveel mensen op een koude winteravond niet enkel afzakken naar een gespreksavond maar daar ook zeer gefundeerde vragen stellen dan is dit hartverwarmend en bemoedigend naar volgend jaar toe.

N-VA leeft duidelijk in Niel!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is