N-VA Niel bezoekt federaal parlement

Op 21 maart 2016
N-VA Niel bezoekt federaal parlement

In 2015 organiseerde N-VA een wedstrijd onder de afdelingen. Het arrondissement Antwerpen koppelde hieraan twee prijzen voor de sterkste stijgers van de laatste jaren. De winnaar, de afdeling Stabroek, kon een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement. De afdeling Niel werd tweede en werd uitgenodigd in het federaal parlement.

“Dankzij een stijging van ons ledenaantal met meer dan dertig procent haalden wij deze prijs vlot binnen”, zegt schepen Eddy Soetewey.

Na een rondleiding in het parlement in de voormiddag volgde een heerlijke lunch. Hierbij schoof Sophie De Wit, kamerlid en burgemeester van Aartselaar en meter van de Nielse afdeling, mee aan tafel. In de namiddag konden de leden van N-VA Niel de plenaire zitting bijwonen.

Schepen Soetewey blikt tevreden terug op de dag. “Net na de verkiezing van ons hernieuwd bestuur was dit een geweldig team-moment, maar ook een kans om de werking van het parlement beter te leren kennen. Het was niet alleen een aangename, maar ook een leerrijke dag waarbij het groepsgevoel verder versterkt werd.” (pvr)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is