Minister Weyts investeert € 14.277 in Vrije Basisschool in Niel

Op 10 augustus 2022, over deze onderwerpen: Onderwijs

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 14.277 in Vrije Basisschool in Niel. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze onderwijskwaliteit. En dus in onze eigen toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Niel ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 14.277 in Vrije Basisschool in Niel. Concreet gaat het om de verhoging van het eerder toegekende bedrag voor de werken na aankoop van een woonhuis met magazijn gelegen Kerkstraat 52 en 52+ te 2845 Niel.

Eddy Soetewey (N-VA), schepen van onderwijs: “deze bijkomende subsidie is meer dan welkom en zal goed gebruikt worden in het belang van de schoolkinderen van de Sint-Hubertusschool”.

Contact:

Eddy Soetewey

eddy.soetewey [at] n-va.be

0491/08 57 92

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is