Huidig 1ste schepen van N-VA Niel Eddy Soetewey stopt eind 2024 met politiek: “Het is nu tijd voor de nieuwe generatie.”

Op 11 januari 2024, over deze onderwerpen: Verkiezingen

Huidig 1ste schepen van N-VA Niel Eddy Soetewey stopt eind 2024 met politiek: “Het is nu tijd voor de nieuwe generatie.”

Schepen Eddy Soetewey (N-VA): Het was geen makkelijke beslissing om te nemen maar toch kijk ik terug met een tevreden gevoel. Ik ben trots op alle zaken die ik heb kunnen realiseren hier in Niel de voorbije 12 jaar. Ik denk daarbij in het bijzonder aan de Muziekbijoekes, het behoud van de bibliotheek in Niel, de Zomerschool en de kinderbegraafplaats + sterrenweide.

In 2011 is N-VA Niel opgericht, sinds het begin heb ik mij mee ingezet voor de opstart van de afdeling in Niel. Tijdens onze eerste verkiezingen in 2012 werden we de 2de grootste partij van Niel en werd ik reeds schepen alsook voorzitter van de gemeenteraad. Tijdens de verkiezingen van 2018 werden we door de burgers opnieuw verkozen tot 2de grootste partij van Niel en werd mijn mandaat dan ook verlengd, ditmaal als eerste schepen.

Ik heb me dan ook meer dan 12 jaar ingezet voor onze afdeling en voor Niel en zal dit ook zo blijven doen tot de laatste dag van mijn mandaat. Hierna wil ik plaats maken voor de nieuwe generatie, die er klaar voor is om het werk verder te zetten.

Ik blijf Vlaams nationalist en een overtuigde N-VA-militant en hoop dan ook dat N-VA in Niel minstens de 2de plaats behoudt.

Gio Huybrechts (Voorzitter N-VA): “Wij zijn Eddy heel erg dankbaar voor zijn harde werk de afgelopen 12 jaar voor zowel de afdeling als voor Niel en alle Nielenaren. Ik wens hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is