Bart Van Hove

Mijn naam is Bart Van Hove. Geboren in 1968 en wonende te Niel sinds 1991, het jaar waarin ik ook gehuwd ben met Els Breugelmans.

Sinds 1995 zetel ik onafgebroken in de Nielse gemeenteraad. Eerst als fractieleider voor het ter ziele gegane Vlaams Belang, en daarna voor de lokale partij “Niel Vooruit”. Mijn leidraad was echter om steeds een constructieve politiek te voeren, en geen afbraakpolitiek zoals de andere oppositiepartijen steeds doen. Bijsturen, voorstellen doen, de vinger op de wonde leggen, en dit steeds in het belang van onze gemeente en zijn inwoners.

Tijdens deze legislatuur werd vrij duidelijk dat Niel op het juiste spoor terecht kwam, en dat vooral N-VA de motor was van de broodnoodzakelijke veranderingen. Wie rondkijkt in Niel kan dit enkel maar beamen. Het werd dus onmogeljk om oppositie te voeren tegen een beleid dat je eigenlijk steunt. Vandaar mijn beslissing om mee aan de kar te trekken, in het belang van onze gemeente en zijn inwoners.

Mijn politieke stokpaardjes zijn financiën en algemeen bestuur.

 

Als opleiding heb ik gekozen voor een bachelor in de industriële chemie.

Vandaag ben ik beroepshalve aankoopmanager bij een multinational, gespecialiseerd in smeermiddelen.

 

In mijn vrije tijd ben ik een voetbalsupporter. Verder hou ik mij ook bezig met lezen met vnl. theologische thrillers (type Dan Brown).

Maar tijdens de weekends probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle geneugden die de watersport te bieden heeft.